BURDUR / BUCAK - Bucak Anadolu Lisesi

Öğrenci Davranışları Sözleşmesi

Sayın Velimiz ve Sevgili Öğrencimiz,

Öğrencilerimizin başarılı, sağlıklı ve güvenli bir eğitim ortamında olmaları için okulumuzun “Öğrenci Davranışları Sözleşmesi” size gönderilmiştir. Sözleşme Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğine uygun olarak 157-4,-6 maddelerine istinaden hazırlanmıştır.

Öğrencilerimizin bu davranışları kazanmalarında velilerimizin, okul ile işbirliği içinde hareket etmesi büyük önem taşımaktadır.

Bucak Anadolu Lisesi öğrencisi, MEB yönetmeliklerinde belirtilen ve bu kitapçıkta yer alan okul kural ve sorumluluklarına uymakla yükümlüdür.

Okul İdaresi

Öğrenci Davranışları Sözleşmesi > meb_iys_dosyalar/15/03/300302/dosyalar/2023_08/29114351_ogrenci-veli-sozlesmesi-2023.pdf

Yayın: 29.08.2023 - Güncelleme: 29.08.2023 12:35 - Görüntülenme: 104