BURDUR / BUCAK - Bucak Anadolu Lisesi

Vizyonumuz

Türk milli eğitiminin amaçları ışığında;

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değerlere sahip, değerlerini yaşayan ve yaşatan, farklılıkları zenginlik kabul eden, özgüvenini kazanmış, hoşgörü sahibi, araştırmacı, katılımcı, sorgulayıcı, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik, dürüst, bireyler yetiştirmektir.

Biz istiyoruz ki...
          Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.
          Her veli,öğrencisine okulumuzda öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin
          Okulumuzda hem öğretmenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın.
          Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar.
          Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirme de endişeleri  olmasın.

Yayın: 23.12.2012 - Güncelleme: 14.03.2022 09:18 - Görüntülenme: 2232