BURDUR / BUCAK - Bucak Anadolu Lisesi

Bucak Anadolu Lisesi

YETMİŞ EVLER MAH. 2498 SK. TOKİ ORTAOKULU BİNASI BUCAK / BURDUR
Vizyon
Türk milli eğitiminin amaçları ışığında; Bilim ve teknolojinin farkında olan,değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,en az bir yabancı dili çok iyi bilen,yüksek moral değerlere sahip,değerlerini yaşa yan ve yaşatan,Farklılıkları zenginlik kabul eden,özgüvenini kazanmış,hoşgörü sahibi,araştırmacı,katılımcı,sorgulayıcı, etkili ve nitelikli,çağdaş,demokratik,dürüst,bireyler,yetiştirmektir Biz istiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli,öğrencisine okulumuzda öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin Okulumuzda hem öğretmenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğ renmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirme de endişeleri olmasın.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri ni,bilgili,becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanısıra,işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın,bi reyler olmalarını, sağlamaktır. Bu amaçla Okul Gelişim Yönetimi ekibi, yönetici ve öğretmenleri olarak üzerimize düşen görevi özveriyle yapmaya çalışırız.Öğrencilerimizin yetenek ve birikimlerinden de yararlanırız.
Yetmiş Evler Mah. TOKİ Yerleşkesi Okul Binası Bucak / Burdur
Okulumuz İlçe merkezindedir. İlçemizin il merkezine uzaklığı 45 km´dir.